Karstulan kunta

Kuntapalvelut


Karstula sijaitsee Keski-Suomessa valtatie 13:n varrella, 100 km Jyväskylästä luoteeseen runsasvesistöisellä alueella. Karstulan omille asukkaille, kesämökkiläisille ja vieraille tarjotaan merkittävä määrä erilaisia kulttuuripalveluja sekä harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia. Kunnan tarjoamat eri palvelut ovat tunnetusti korkeatasoisia ja esimerkiksi lapsiperheille on tarjolla monenlaisia etuisuuksia. Karstulan veroprosentti vuodelle 2017 on 20,0%. Tutustu palveluihin alla olevasta linkistä.   Siirry Karstulan kunnan kotisivuille 

 

Karstulan kunta 150-vuotta

Karstulan kunta juhlii yhdessä 100-vuotiaan Suomen kanssa
Lue lisää

Karstula kunnan tarjoamia etuja:

Lue lisää

#minunkarstula-valokuvakilpailu

Keväällä 2016 alkanut #minunkarstula-valokuvakilpailu jatkuu syyskuun 2017 loppuun asti. Vielä ehdit mukaan!

Kilpailun tarkoituksena on kerätä kuntalaisten ja kunnassa vierailevien kuvia Karstulasta. Kuvia toivotaan neljästä eri kategoriasta: luonto, ihmiset, työ ja harrastukset. Tähän mennessä erityisesti luontokuvat ovat herättäneet kuvaamisinspiraatiota. Karstulan kunnan viestintäjaosto päätti 20.2.2017 pidetyssä kokouksessa jatkaa #minunkarstula-kuvakilpailua syyskuun 2017 loppuun saakka. Viestintäjaosto toivoo lisää kuvia erityisesti työ- ja harrastuskategorioihin. Juhlavuoden kunniaksi toivotaan myös tapahtumakuvia ja Karstulan juhlavuotta kuvaavia kuvia. 

Osallistuminen tapahtuu pääsääntöisesti Instagramissa lisäämällä kuva ja liittämällä siihen #minunkarstula. Karstulan 150-vuotisjuhlavuotta voi korostaa myös hashtagilla #Karstula150. Kuvaan voi merkitä myös kuvaajan nimen sekä kategorian, mihin kuvan toivoo liitettävän Mikäli et ole Instagramin käyttäjä, voit osallistua kilpailuun myös lähettämällä kuvan sähköpostitse osoitteeseen viestinta@karstula.fi. Kaikki kilpailuun osallistuvat kuvat laitetaan näkyville Instagramiin, jossa niiden tulee olla näkyvillä julkisesti kaikille. Kilpailukuvat voidaan linkittää myös Facebookiin ja kunnan kotisivuille.

Joka kuukausi valitaan kuukauden kuva viestintäjaoston nimeämän raadin toimesta. Kilpailun lopuksi jokaisesta kilpailukategoriasta palkitaan kolme parasta kuvaa.

Kilpailun aikana kerättyjä kuvia tullaan hyödyntämään kuntamarkkinoinnissa ja kuvituksessa.

Katso tarkemmat ohjeet alla olevasta linkistä.

- kilpailun säännöt

- julkaistut kilpailukuvat


    Tältä näytti Kirsi Honkosen #minunkarstula maaliskuussa 2016.

Lue lisää