Karstulan kunta

Kuntapalvelut


Karstula sijaitsee Keski-Suomessa valtatie 13:n varrella, 100 km Jyväskylästä luoteeseen runsasvesistöisellä alueella. Karstulan omille asukkaille, kesämökkiläisille ja vieraille tarjotaan merkittävä määrä erilaisia kulttuuripalveluja sekä harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia. Kunnan tarjoamat eri palvelut ovat tunnetusti korkeatasoisia ja esimerkiksi lapsiperheille on tarjolla monenlaisia etuisuuksia. Karstulan veroprosentti on 19,5%. Tutustu palveluihin alla olevasta linkistä.   Siirry Karstulan kunnan kotisivuille 

 

Etsitkö tonttia maaseudulta?

Lue lisää

Hyvinvoiva karstunen

Karstulan hyvinvointistrategia pohjautuu laajaan hyvinvointikäsitteeseen. Ihmisen hyvinvointi muodostuu henkisistä, fyysisistä ja aineellisista tekijöistä.
Lue lisää

Yhteispalvelupiste

Yhteispalvelupisteestä saat valtion viranomaisten palveluita yhdestä paikasta (KELA, TE-toimisto, Poliisi, Verohallinto, Maistraatti ja oikeusaputoimisto).
Lue lisää

Uudisasukkaan asumistuki

Tuki on yksityiselle, Karstulasta ensiasunnon hankkivalle henkilölle/ perheelle myönnettävä kunnan lisätuki. Tuen määrä on 250 € henkilöä kohti.
Lue lisää

Maksuton päivähoito

1.1.2003 - 31.12.2014 välisenä aikana syntyneille karstulalaisille lapsille myönnetään 12 kk:n ajan joko maksuton päivähoitopaikka tai 100 € kuntalisää...
Lue lisää

Tonttitarjonta

Tiedustele Taka-Wetka 2 -alueen tonteista kunnan tekniseltä osastolta.

 

Tutustu Taka-Wetkan 2 -alueen tontteihin oheisesta esitteestä (Taka-Wetka -esite).

Lue lisää