Karstulan kunta

Kuntapalvelut


Karstula sijaitsee Keski-Suomessa valtatie 13:n varrella, 100 km Jyväskylästä luoteeseen runsasvesistöisellä alueella. Karstulan omille asukkaille, kesämökkiläisille ja vieraille tarjotaan merkittävä määrä erilaisia kulttuuripalveluja sekä harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia. Kunnan tarjoamat eri palvelut ovat tunnetusti korkeatasoisia ja esimerkiksi lapsiperheille on tarjolla monenlaisia etuisuuksia. Karstulan veroprosentti vuodelle 2017 on 20,0%. Tutustu palveluihin alla olevasta linkistä.   Siirry Karstulan kunnan kotisivuille 

 

Karstulan kunta 150-vuotta

Karstulan kunta juhlii yhdessä 100-vuotiaan Suomen kanssa
Lue lisää

Karstula kunnan tarjoamia etuja:

Lue lisää

#minunkarstula-valokuvakilpailu

Keväällä 2016 alkanut #minunkarstula-valokuvakilpailu on päättynyt 30.9.2017.

Kilpailuun on tullut kaiken kaikkiaan satoja kuvia. Kilpailun tavoitteena oli kannustaa kuntalaisia ja kunnassa vierailevia kuvaamaan omaa kotiseutua ja näkökulmaa Karstulasta.  Instagramista #minunkarstula-merkittyjä kuvia kilpailuun on poimittu määräaikaan mennessä 277 kpl, jonka lisäksi kilpailussa ovat mukana myös sähköpostitse tai muuta kanavaa hyödyntäen lähetetyt kilpailukuvat. 

Kilpailukategoriat olivat luonto, työ, harrastukset ja ihmiset. Kuvia on tullut mukavasti jokaiseen kategoriaan, mutta luontoon liittyvät kuva-aiheet ovat olleet ylivoimaisesti suositumpia.

Kilpailuraati kokoontuu syksyn aikana käymään kilpailukuvia läpi. Tämän jälkeen jokaisesta kilpailukategoriasta tullaan palkitsemaan kolme parasta kuva, josta tiedotetaan kuvaajia henkilökohtaisesti. 

Kilpailun aikana kerättyjä kuvia tullaan hyödyntämään kuntamarkkinoinnissa ja kuvituksessa.

- kilpailun säännöt

- julkaistut kilpailukuvat


    Tältä näytti Kirsi Honkosen #minunkarstula maaliskuussa 2016.

Lue lisää