Karstulan kunta

Kuntapalvelut


Karstula sijaitsee Keski-Suomessa valtatie 13:n varrella, 100 km Jyväskylästä luoteeseen runsasvesistöisellä alueella. Karstulan omille asukkaille, kesämökkiläisille ja vieraille tarjotaan merkittävä määrä erilaisia kulttuuripalveluja sekä harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia. Kunnan tarjoamat eri palvelut ovat tunnetusti korkeatasoisia ja esimerkiksi lapsiperheille on tarjolla monenlaisia etuisuuksia. Karstulan veroprosentti vuodelle 2015 on 20,0%. Tutustu palveluihin alla olevasta linkistä.   Siirry Karstulan kunnan kotisivuille 

 

Etsitkö tonttia maaseudulta?

Lue lisää

Hyvinvoiva karstunen

Karstulan hyvinvointistrategia pohjautuu laajaan hyvinvointikäsitteeseen. Ihmisen hyvinvointi muodostuu henkisistä, fyysisistä ja aineellisista tekijöistä.
Lue lisää

Yhteispalvelupiste

Yhteispalvelupisteestä saat valtion viranomaisten palveluita yhdestä paikasta (KELA, TE-toimisto, Poliisi, Verohallinto, Maistraatti ja oikeusaputoimisto).
Lue lisää

Uudisasukkaan asumistuki

Tuki on yksityiselle, Karstulasta ensiasunnon hankkivalle henkilölle/ perheelle myönnettävä kunnan lisätuki. Tuen määrä on 250 € henkilöä kohti.
Lue lisää

Maksuton päivähoito

31.12.2015 mennessä syntyneille karstulalaisille lapsille myönnetään 12 kk:n ajan joko maksuton päivähoitopaikka tai 100 € kuntalisää...
Lue lisää

Taka-Wetkan tontit

Karstulan kunta myy Taka-Wetkan alueelta kolme omarantaista tonttia. Tonteista voi tehdä tarjouksen. 

 

Karstulan kunnanhallitus päätti kokouksessaan laittaa uudelleen tarjouspyyntökilpailulla myyntiin Taka-Wetka 2 -alueelta, kortteli 531:stä kolme omarantaista tonttia. Tontit ovat numero 4, 5 ja 7. Tonttien pohjahinta on 65 000 €.

Tarjouskilpailussa toteutetaan samoja ehtoja kuin ensimmäiselläkin kierroksella. Ehdot ja säännöt selviävät oheisesta tarjouslomakkeesta , jolla myös tehdään kaikki tarjoukset kyseisistä tonteista. Muutoin tehdyt tarjoukset jätetään käsittelemättä.

Tarjousten jättöaika alkaa heti. Tarjoukset toimitetaan osoitteeseen: Karstulan kunta / Kirjaamo, Virastotie 4, 43500 Karstula. Suljettuun kuoreen merkintä "TARJOUS TAKA-WETKA"

Tutustu Taka-Wetkan 2 -alueen tontteihin oheisesta esitteestä (Taka-Wetka -esite ).

Lisätietoja tonteista saat myös kunnan teknisestä palvelukeskuksesta .

Lue lisää