ASIOINTI JA HALLINTO

Sähköinen asiointi

Julkishallinnossa käsiteltäviä asioita on mahdollista saada vireille tai käsiteltäväksi myös sähköpostin välityksellä (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 13/2003). 


Kirjaamo

Kunnan viralliseen sähköpostiosoitteeseen saapunut sähköposti otetaan vastaan keskushallinnossa, josta asiat siirretään käsittelyyn tai valmisteluun asiaa hoitavalle viranhaltijalle tai toimielimen esittelijälle. Kunnan virallinen sähköpostiosoite on kirjaamo(at)karstula.fi .


Laskutus

Karstulan kunta (Y-tunnus 9094917-1) ottaa vastaan 1.11.2017 alkaen vain sähköisiä laskuja. Tällä toteutamme kunnan strategista linjausta, jonka tavoitteena on kehittää taloushallinnon prosesseja ja sähköisten järjestelmien käyttöä. Samalla kun toimimme vastuullisesti ja säästämme ympäristöä varmistamme kustannustehokkaalla tavalla, että laskut saapuvat ja maksut lähtevät ajallaan.

Verkkolaskutusosoitteemme on:

OVT-tunnus: 003790949171

Verkkolaskuoperaattori: CGI Suomi Oy

Välittäjätunnus/operaattoritunnus: 003703575029

Mikäli käytössänne ei ole erillistä laskutusohjelmaa suosittelemme tutustumaan verkkopankkiohjelmien sähköisen laskutuksen työkaluun. Myös pankit ohjeistavat asiakkaitaan sähköiseen laskutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Huomioittehan, että kaikissa Karstulan kunnalle osoitetuissa ostolaskuissa tulee näkyä tilaajan nimi ja kustannuspaikka sekä toimitusaika- ja paikka.

Yhteyshenkilönne ostolaskuasioissa Karstulan kunnassa on reskontranhoitaja Varpu Saarenketo, sähköposti varpu.saarenketo(at)karstula.fi tai puhelin 044 459 6611.


Lomakkeet

Erilaisia kunnan asioinnissa tarvittavia lomakkeita löytyy sähköisessä muodossa aiheen mukaan jaoteltuna seuraavista linkeistä. Ohje lomakkeiden täyttämiseen ja käyttöön löytyy tästä.


Suomi.fi -palvelun lomakesivustolta löytyy valtionhallinnon ja muiden julkisten organisaatioiden lomakkeita ja sähköisiä asiointipalveluja. Suomi.fi -palveluun voit siirtyä tästä.