Ruoka- ja siivouspalvelut

Koulujen keittiöt

 

Kouluateria kattaa noin kolmasosan päivittäisestä ravinnon tarpeesta. Kouluateria on osa koulussa tapahtuvaa kasvatusta ja opetusta. Ruokailu täyttää ravitsemuksellisten tarpeiden lisäksi kasvatuksellisia, sosiaalisia ja esteettisiä tarpeita sekä ylläpitää ruokakulttuuria

Kouluruokailun tavoitteita                                                                   
* Hyvät pöytä- ja käytöstavat
* Makutottumusten laajentaminen
* Hyvän terveyden edistäminen
* Koulupäivän lepo- ja virkistäytymishetki
* Suomalaiseen ja kansainväliseen ruokakulttuuriin tutustuminen.

Tolppilan keskuskeittiössä valmistetaan ruokaa noin  annosta, josta noin 20% on erityisruokavalioita. Paikan päällä tarjotaan 156 annosta ala-asteen oppilaille, opettajille sekä kunnan muulle henkilökunnalle. noin 67 annosta kuljetetaan Himmeliin, jossa ruokailee 3 ala-asteen luokkaa sekä Himmelin henkilökuntaa. Heikin tuvalle kuljetetaa ruokaa 86 annosta , jossa ruokailee 4 ala-asteen luokkaa.  295 annosta kuljetetaan Laaksolan jakelukeittiölle, jossa asiakkaana ovat yläasteen, lukion oppilaat ja opettajat sekä kunnan muuta henkilökuntaa. Tippamäen jakelukeittiölle kuljetetaan 54 annosta, jossa ruokailee yksi esikoululuokka ja päivähoito lapsia ja hoitohenkilökuntaa.

 

Tolppilan koulun keskuskeittiön yhteyshenkilö
Ruokapalveluesimies Mirjami Hautakangas
mirjami.hautakangas(at)karstula.fi

puh. 044 459 6666

Tolppilan keittiö/kokit
puh. 044 459 6699

Laaksolan jakelukeittiö/Arja Leppänen
puh. 044 459 6679

Tippamäen päiväkodin keittiö / Minna Heikkilä 
puh. 044 459 6681

Himmelin Kahvio/Ruokapalvelutyöntekijä Erja Leppänen
puh. 044 459 6667 

 

  • Katso tästä Karstulan koulujen lounasruokalista
  •