Ruoka- ja siivouspalvelut

Koulujen keittiöt

 

Kouluateria kattaa noin kolmasosan päivittäisestä ravinnon tarpeesta. Kouluateria on osa koulussa tapahtuvaa kasvatusta ja opetusta. Ruokailu täyttää ravitsemuksellisten tarpeiden lisäksi kasvatuksellisia, sosiaalisia ja esteettisiä tarpeita sekä ylläpitää ruokakulttuuria. Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan Valtion ravitsemusneuvottelukunnan antamaa kouluruokasuositusta.

 

Kouluruokailun tavoitteita                                                                   

* Hyvät pöytä- ja käytöstavat
* Makutottumusten laajentaminen
* Hyvän terveyden edistäminen
* Koulupäivän lepo- ja virkistäytymishetki
* Suomalaiseen ja kansainväliseen ruokakulttuuriin tutustuminen

Tolppilan koulun keskuskeittiön yhteyshenkilö
Ruokapalveluesimies Mirjami Hautakangas
mirjami.hautakangas(at)karstula.fi

puh. 044 459 6666

Tolppilan keittiö/kokit
puh. 044 459 6699

Laaksolan jakelukeittiö
puh. 044 459 6679

Tippamäen päiväkodin keittiö

puh. 044 459 6681

Himmelin Kahvio
puh. 044 459 6667 

 

  • Katso tästä Karstulan koulujen lounasruokalista
  •