17.05.2019

Koulupsykologia haetaan

Karstulan kunta tarvitsee opiskeluhuollon tiimiin toisen KOULUPSYKOLOGIN!
Etsimme reipasta, itsenäiseen työotteeseen kykenevää tiimityöskentelijää. Koulumaailman ja oppilas- ja opiskelijahuoltolain tuntemus sekä oppimisvaikeuksien selvittämiseen liittyvien tutkimusmenetelmien hallinta saisi meidät hurraamaan.
Tarjoamme sinulle rennon, mukavan ja kehittämisintoisen tiimin, johon lisäksesi kuuluvat koulukuraattori, kasvatusohjaaja/kuraattori ja tiimin esimiehenä vastaava kuraattori. Säännöllinen työnohjaus on järjestetty ja täydennyskoulutus toimii. Pääset työskentelemään pienten koulujen edut omaavaan ympäristöön, jossa yhteisöllisellä työskentelyllä on merkittävä osa yksilötyön rinnalla. Työn sisältö on hyvin monipuolinen sisältäen:
-oppilaiden psykologiset tutkimukset ja arvioinnit sekä tukitoimien suunnittelu
-yksilötyön oppilaiden kanssa
-yhteisöllisen työn oppilashuoltotyöryhmistä pienryhmätoimintaan ja kaikkeen mahdolliseen mitä keksimmekään
-monimuotoisen yhteistyön vanhempien, koulun ja muiden toimijoiden kanssa
-erilaisissa työryhmissä mukana olemisen

Opiskeluhuollon tiimi työskentelee Karstulan kunnan alaisuudessa ja tarjoaa palvelut myös Kyyjärvelle, Kannonkoskelle ja Kivijärvelle. Oppilas- ja opiskeluhuollon palveluiden piirissä oppilaita on alueellamme eskareista toiselle asteelle noin 900 ja koulupsykologeja heidän käytettävissään siis jatkossa kaksi. Pääset itse vaikuttamaan omaan työskentelyalueeseesi. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys ja soveltuvuus tehtävään. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat voidaan ottaa huomioon. Haastattelut tehtävään pidetään 20.5. tai 21.5. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta tarkoituksena on saada tehtävä vakinaistettua.

Toivomme, että lähetät hakemuksen Kuntarekryn kautta viimeistään 17.5. klo 15.00 mennessä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta esitettävä nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antavat: vastaava kuraattori Katja Salminen-Lahtinen p. 044-4596593, koulupsykologi Sonja Reini p. 044-7114511

Takaisin