21.02.2017

#minunkarstula-valokuvakilpailu jatkuu!

Keväällä 2016 alkanut #minunkarstula valokuvakilpailu saa jatkoa! 

Kilpailun tarkoituksena on kerätä kuntalaisten ja kunnassa vierailevien kuvia Karstulasta. Kuvia toivotaan neljästä eri kategoriasta: luonto, ihmiset, työ ja harrastukset. Tähän mennessä erityisesti luontokuvat ovat herättäneet kuvaamisinspiraatiota. Karstulan kunnan viestintäjaosto päätti 20.2.2017 pidetyssä kokouksessa jatkaa #minunkarstula-kuvakilpailua syyskuun 2017 loppuun saakka. Viestintäjaosto toivoo lisää kuvia erityisesti työ- ja harrastuskategorioihin. Juhlavuoden kunniaksi toivotaan myös tapahtumakuvia ja Karstulan juhlavuotta kuvaavia kuvia. 

Osallistuminen tapahtuu pääsääntöisesti Instagramissa lisäämällä kuva ja liittämällä siihen #minunkarstula. Karstulan 150-vuotisjuhlavuotta voi korostaa myös hashtagilla #Karstula150. Kuvaan voi merkitä myös kuvaajan nimen sekä kategorian, mihin kuvan toivoo liitettävän Mikäli et ole Instagramin käyttäjä, voit osallistua kilpailuun myös lähettämällä kuvan sähköpostitse osoitteeseen viestinta@karstula.fi. Kaikki kilpailuun osallistuvat kuvat laitetaan näkyville Instagramiin, jossa niiden tulee olla näkyvillä julkisesti kaikille. Kilpailukuvat voidaan linkittää myös Facebookiin ja kunnan kotisivuille.

Joka kuukausi valitaan kuukauden kuva viestintäjaoston nimeämän raadin toimesta. Kilpailun lopuksi jokaisesta kilpailukategoriasta palkitaan kolme parasta kuvaa.

Kilpailun aikana kerättyjä kuvia tullaan hyödyntämään kuntamarkkinoinnissa ja kuvituksessa.

Katso tarkemmat ohjeet alla olevasta linkistä.

- kilpailun säännöt

- julkaistut kilpailukuvat


    Tältä näytti Kirsi Honkosen #minunkarstula maaliskuussa 2016.

Takaisin