karstula_150_rgb_72

 

 

 

 

 

 

SUOMI 100 - KARSTULA 150 


Karstulan kunnan perustamisesta tulee täyteen 150 vuotta vuonna 2017. Suomi 100 -juhlavuotta on valmisteltu teemalla yhdessä ja tämä teema sopii myös Karstulan juhlavuoden viettoon. Mukana on yli 30 paikallista toimijaa, joiden toimesta juhlavuodeksi on suunnitteilla yli 160 tilaisuutta ja tapahtumaa! Juhlavuoden suunnittelusta on vastannut kunnanhallituksen nimeämä juhlatoimikunta. Ohjelmasta riittää koettavaa varmasti jokaiselle kuntalaiselle kuin kunnassa vierailevallekin. 

Juhlavuosi rakentuu kuukausittain vaihtuvien teemojen ympärille, jotka kaikki tuovat jotain olennaista esille Karstulasta. Karstulaan liittyy yhdessä tekemisen lisäksi aktiivisuus, harrastuneisuus, luonto, osaaminen, innovatiivisuus ja monipuolisuus, jotka ovat vahvasti läsnä kaikissa juhlavuoden kuukausissa.

Näiltä juhlavuoden sivuilta löytyy tietoa tapahtumista ja juhlavuoden etenemisestä. Kuvagallerian kautta pääsee tutustumaan menneisyyden Karstulaan ja nähdä, miten Karstula on muuttunut. Karstula 150 -blogista voi lukea kuukausittain kokemuksia ja muistoja tapahtumista. Sisältöä tuotetaan koko juhlavuoden ajan.

Juhlavuosi on saanut mahtavia juhlavuoden tuotteita, jotka edustavat paikallista osaamista ja muotoilua. Tuotteita on ollut suunnittelemassa muotoilija Harri Koskinen, Saija Lehtonen ja Marita Sorsamäki.Lisätietoja ja tuotteiden tarkemmat kuvaukset löydät Juhlavuoden tuotteet -kohdasta. 

 

Juhlatoimikunta toivottaa kaikille oikein hyvää juhlavuotta!

Lisätietoja:
Hannu Patamaa, hannu.patamaa(at)karstula.fi, p. 044 459 6653
kulttuurivastaava, kansalaisopiston rehtori

Paula Pehkonen, paula.pehkonen(at)karstulanseutu.fi, p. 044 4596 615
viestintäassistentti, tapahtumakoordinaattori 

Tiedote  

 

suomifinland100-tunnus_sininen_rgb