karstula_150_rgb_72

 

 

 

 

 

 

SUOMI 100 - KARSTULA 150 


Vuosi 2017 on ollut Karstulassa yhtä juhlaa, sillä tuolloin vietettiin 100-vuotiaan Suomen lisäksi myös Karstulan 150-vuotisjuhlavuotta. Suomi 100 -juhlaa valmisteltiin teemalla yhdessä ja tämä teema sopi myös Karstulan juhlavuoden viettoon. Mukana oli yli 30 paikallista toimijaa, joiden toimesta suunniteltiin ja toteutettiin  yli 200 tilaisuutta ja tapahtumaa! Vuoden suunnittelusta vastasi kunnanhallituksen nimeämä juhlatoimikunta. Ohjelmasta riitti koettavaa varmasti jokaiselle kuntalaiselle kuin kunnassa vierailevallekin. 

Juhlavuosi rakennettiin kuukausittain vaihtuvien teemojen ympärille, jotka kaikki toivat jotain olennaista esille Karstulasta. Karstulaan liittyy yhdessä tekemisen lisäksi aktiivisuus, harrastuneisuus, luonto, osaaminen, innovatiivisuus ja monipuolisuus, jotka olivat vahvasti läsnä kaikissa juhlavuoden kuukausissa.

Karstulan kunta kiittää kaikkia juhlavuoteen osallistuneita yhdistyksiä, yrityksiä, toimijoita ja tapahtumissa kävijöitä. Vuosi oli aivan mahtava, josta suurin kiitos kuuluu ehdottomasti kuntalaisille. Toivottavasti moni juhlavuoden tapahtuma saa jatkoa myös tulevina vuosina. Kannustamme jatkamaan tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämistä ja ideointia yhdessä!

KIITOS! 

 

Lisätietoja:
Hannu Patamaa, hannu.patamaa(at)karstula.fi, p. 044 459 6653
kulttuurivastaava, kansalaisopiston rehtori

Paula Pehkonen, paula.pehkonen(at)karstulanseutu.fi, p. 044 4596 615
viestintäassistentti, tapahtumakoordinaattori 

Tiedote  

 

suomifinland100-tunnus_sininen_rgb