karstula_150_rgb_72

 

Juhlavuoden tuotteet

Karstulan juhlavuoden tuotteet ovat syntyneet laadukkaasta paikallisesta käsityöstä ja suunnittelusta.Tuotteita ovat suunnitelleet ja valmistaneet mm. Savotta, Harri Koskinen, Saija Lehtonen ja Marita Sorsamäki. 

Tuotteita on saatavilla Karstulan kansalaisopiston toimistolta (Karstulan kunnantalo Himmeli, Virastotie 4) ja Käsityötalolta (Keskustie 11). Voit myös tilata ja tiedustella tuotteita sähköpostitse maria.poikonen(at)karstula.fi.

 

 

 

150 kuvaa Karstulasta -kuvakirja

Juhlavuoden kunniaksi toimitettu kirja esittelee Karstulan tapahtumia, luontoa, rakennuksia ja elinkeinoja. Kirjan on kuvannut ja  toimittanut Piia Saarenketo ajalla 2016-2017 ja taitosta on vastannut Eeva Punkanen (Habitus). Kirjaa on saatavilla kansalaisopiston toimistolta (Virastotie 4), KIPAsta (Virastotie 10) ja Karstulan Käsityötalolta (Keskustie 11)

HInta 25 €

 

 
 

Karstula 150 -reppu

Design Harri Koskinen/Savotta

Juhlavuoden reppu on saanut värinsä Karstulan kunnan väreistä. Lisäksi Repun etuosaa koristaa ommeltu Karstulan logo. Näitä juhlavuoden kunniaksi valmistettuja reppuja on tilattu 150:n kappaleen numeroitu erikoiserä. Numerot löytyvät repun sisäpuolelta tuotelapusta. 

Reppupussin päälokero  suljetaan kaksisuuntaisella vetoketjulla. Tila on sisältä täysin lokeroimaton.Sivuilla avoimet litteät taskulokerot (mitat noin 22 x 15 cm), joissa sopii helposti kannettavaksi juomapullot tai vaikka sateenvarjon.Ulkotasku (mitat noin 15 x 23 x 5 cm) suljetaan vetoketjulla. Tähän taskuun saat kätevästi saataville nopeasti tarvittavat pientarvikkeet.

Ulkomitat: korkeus 42 cm, leveys 27 cm, syvyys 20 cm.
Kokonaistilavuus: noin 17 l.
Paino: noin 0,50 kg.
Hihnat: kasviparkittu nahka

Hinta 130 €

www.savotta.fi

 http://www.harrikoskinen.com/

 

 

 

Juhlavuoden T-paita

"KARDE- 100 % out of nowhere"
Värivaihtoehdot: punainen, vihreä, harmaa
Koot: S-XXL
Lasten kokoja saatavana punaisesta.

"150 - Hitokseen mökötetty jo vuodesta 1867"
Värivaihtoehdot: musta
Koot: S-XXL

Paitojen kuvitukset ja tekstit on suunnitellut Marita Sorsamäki.

Hinta 15 €

http://www.clearvision.fi/

 

 

 

korvakorut nettiin

Korvakorut

Design Saija Lehtonen

Juhlavuoden korut on valmistettu taidokkaalla käsityöllä.

Materiaali: hirven sorkka, hopea

Hinta 150 €

www.saijalehtonen.com

 

kaulakoru nettiin

Kaulakoru


Design Saija Lehtonen

Materiraali: hirven sorkka, hopea

Hinta 185 €

 www.saijalehtonen.com

 

 

 

Kopes-heijastin

Design Saija Lehtonen

Kun entisaikaan kalastettiin nuottaamalla ja verkoilla, käytettiin niissä tuohesta punottuja kohoja ja painoja. Kohon sisään punottiin palanen kaarnaa ja painon sisään kivi. Kopes -heijastimet ovat saaneet muotonsa näistä punoksista ja muuttavat vanhan tarve-esineen moderniin käyttöön samalla jatkaen omaa ikiaikaista tarinaansa.

Hinta 15 €

www.saijalehtonen.com

 


 -LOPPUUNMYYTY!-

Juhlavuoden tuubihuivit

Tuubihuivi taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen! Juhlavuoden logolla varustettuja huivia saatavana punavalkoisena ja mustavalkoisena. 

Tuotetta saatavilla kansalaisopiston toimistolta (Virastotie 4), Karstulan Käsityötalolta (Keskustie 11) ja Karstulan kunnankirjastosta (Koulutie 15).

Katso isompi kuva täältä.

Hinta 5 €

 

 


Karstulan kirja

Toim.Roiko-Jokela, Heikki (1998)

Karstulan kirja on ensimmäinen kokonaisselvitys kunnan perustamisesta (1867) 1990-luvun lopulle. Teos tarjoaa kattavan tietopaketin Karstulan menneisyydestä, esihistoriasta, perinteistä, tavoista, asutuksesta ja arkielämästä. 

Hinta 30 € 


-LOPPUUNMYYTY!-

Juhlavuoden seinäkalenteri

Kalenteri on täynnä juhlavuoden tapahtumia jokaiselle kuukaudelle ja se on kuvitettu kunnan arkistosta löytynein aartein! Hinta 10 € 

 

suomifinland100-tunnus_sininen_rgb