TERVEYS JA HYVINVOINTI

Heikin Tupa

 Heikin lastenhuone

Huom! Karstulan hyvinvointitupa on  valtuuston päätöksellä poissa käytöstä toistaiseksi, koulun väistötilakäytön ajan.

Heikin Tupa on auki arkipäivisin ma-pe klo 9.00 -11.00 ja klo 12.00 -15.00 sekä joustavasti tapahtumakalenterin mukaan. 

Heikin Tupa on eri-ikäisten kuntalaisten olohuone, jonne kuntalaiset voivat kokoontua viettämään aikaa ja tekemään erilaisia asioita yhdessä. Heikin Tuvan toiminnan suunnittelevat käyttäjät itse ja eri järjestö- ja yhdistystoimijat voivat käyttää tiloja oman kaikille avoimen toiminnan järjestämiseen.

Heikin Tuvalla järjestettävän toiminnan periaatteena on tarjota monipuolisesti eri-ikäisten kuntalaisten hyvinvointia, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä edistävää toimintaa. Heikin Tuvalla arvostamme suvaitsevaisuutta, yhdessä tekemistä ja eri-ikäisten ihmisten ainutlaatuisuuden kunnioittamista. Järjestettyyn toimintaan osallistumisen lisäksi kuntalaiset ovat tervetulleita myös oleskelemaan ja tapaamaan tuttuja Heikin Tuvan yleisenä aukioloaikana.

Tapahtumakalenteri löytyy täältä tai Heikin Tuvan ilmoitustaululta. Mikäli tapahtumakalenterista ei löydy itselle mieleistä toimintaa voi ideoita toiminnan kehittämiseksi esittää tai innostua vaikka itse puuhaamaan porukkaa kokoon mieleisen teeman ympärille. Heikin Tuvan Tapahtumakalenterista voi järjestöt, yhdistykset tai yksityiset henkilöt varata aikaa kuntalaisten hyvinvointia edistävän toiminnan järjestämiseen ottamalla yhteyttä hyvinvointivastaava Mirka Oinoseen p. 044-459 6511. Tykkää Heikin tuvasta Facebookissa, niin näet ajankohtaisimmat tapahtumat! 

  

Olet lämpimästi tervetullut Heikin Tuvalle!

 

Katso StudioPiikkisen tekemä haastattelu yhteispalvelupisteestä ja Heikin Tuvasta (julk. 12.5.2015)