kansalaisopistopieni

  

Kansalaisopisto

Karstulan kansalaisopisto on Karstulassa, Kivijärvellä ja Kyyjärvellä toimiva kuntalaisten arvostama vapaan sivistystyön oppilaitos, matalan kynnyksen harrastus- ja oppimispaikka sosiaaliselle kasvulle, itsensä kehittämiselle sekä henkisen ja fyysisen vireyden ylläpitämiseen.

Opiskelu- ja harrastustoimintaa järjestetään kaikenikäisille kuntalaisille, niin senioreille ja aikuisille kuin myös lapsille ja nuorille. Yksilö- ja pienryhmäopetusta tarjotaan musiikissa, esim. piano, harmonikka, kitara, viulu, yksinlaulu. Karstulan lukion kanssa järjestetään yhteisiä kursseja, esim. lukion lyhyet kielet. Teatteri-ilmaisun perusopetusta järjestetään yhteistyössä kulttuuritoimen kanssa.

Kansalaisopiston ohjelma lukuvuodelle 2016 - 17 ilmestyy 25.8. Ilmoittautua voi netin kautta 26.8.alkaen. Kansalaisopiston kurssit alkavat 19.9.alkavalla viikolla, ellei ohjelmassa ole jotakin muuta päivämäärää. Syyslukukausi päättyy joulukuun alussa ja kevätlukukausi alkaa 9.1. ja päättyy huhtikuun puolivälissä. Toivomme ennakkoilmoittautumista kaikille kursseille. Lyhytkursseille ja musiikin yksilöopetukseen tulee aina ilmoittautua ennakolta.

Koko lukuvuoden ohjelman selailuversio

Ilmoittaudu tästä

Katso esittelyvideo Karstulan Kansalaisopiston kurssitarjonnasta: