kansalaisopistopieni

  

Kansalaisopisto

Kansalaisopiston ohjelma lukuvuodelle 2015 - 16 ilmestyy 28.8. Ilmoittautua voi netin kautta 28.8. klo 17 alkaen ja puhelimitse ma 31.8. alkaen. Kansalaisopiston kurssit alkavat 14.9.alkavalla viikolla, ellei ohjelmassa ole jotakin muuta päivämäärää. Syyslukukausi päättyy joulukuun alussa ja kevätlukukausi alkaa 11.1. ja päättyy huhtikuun lopussa. Toivomme ennakkoilmoittautumista kaikille kursseille. Lyhytkursseille ja musiikoin yksilöopetukseen tulee aina ilmoittautua ennakolta.

Lukuvuoden 2015-16 ohjelmaan 

 

Karstulan kansalaisopisto on Karstulassa, Kivijärvellä ja Kyyjärvellä toimiva kuntalaisten arvostama vapaan sivistystyön oppilaitos, matalan kynnyksen harrastus- ja oppimispaikka sosiaaliselle kasvulle, itsensä kehittämiselle sekä henkisen ja fyysisen vireyden ylläpitämiseen.

Opiskelu- ja harrastustoimintaa järjestetään kaikenikäisille kuntalaisille, niin senioreille ja aikuisille kuin myös lapsille ja nuorille. Yksilö- ja pienryhmäopetusta tarjotaan musiikissa, esim. piano, harmonikka, kitara, viulu, yksinlaulu. Karstulan lukion kanssa järjestetään yhteisiä kursseja, esim. lukion lyhyet kielet. Teatteri-ilmaisun perusopetusta järjestetään yhteistyössä kulttuuritoimen kanssa.

Katso esittelyvideo Karstulan Kansalaisopiston kurssitarjonnasta: