KESÄLOMAN PARHAAT PÄIVÄLEIRIT

 

leirilogo

 

Leiri 1 (3.-7.6.2019)

Leiri 2 (10.-14.6.2019)

Leiri 3 (17.-20.6.2019) 

 

Päiväleirin tavoitteena on tuoda lapsille liikettä ja toimintaa kesälomapäiviin, tarjota luontoelämyksiä, mukavaa seuraa ja kivaa tekemistä turvallisessa ympäristössä. Leirin aikana tutustutaan Karstulan ja lähialueen luonto- ja ulkoliikuntapaikkoihin, joihin kuljetaan yhdessä pyöräillen.

Jokainen leiripäivä alkaa klo 9.00 ja se sisältää lounaan ja välipalan. Leiripäivä päättyy klo 15.30. Leirin kotipaikkana toimii Rantatien koulu keskustassa, josta päivät alkavat ja jonne ne myös päättyvät.

Leirin aikana ollaan ulkona mahdollisimman paljon, aina kun se sään puolesta on mahdollista. Liikunnan lisäksi leirillä askarrellaan, pelataan lautapelejä ja valmistetaan välipaloja yhdessä. Leiritoimintaan sisällytetään myös paikkakunnan kulttuuritarjontaa/ kesäajan ohjelmaa mahdollisuuksien mukaan.

Leirin viikko-ohjelma sisältää mm. uintia, pallopelejä, pihaleikkejä ja retkiä. Leirille osallistuvilla lapsilla ei tarvitse olla mitään urheilullisia erityistaitoja. Riittää, kun omistaa polkupyörän ja osaa ajaa sillä ilman apurenkaita.

Leirin ohjaajina toimivat kunnan liikunnanohjaaja Heli Alapiha, hyvinvointivastaava Mirka Oinonen ja useita nuoria kesätyöntekijöitä. 

Tämä leiri on hyvä vaihtoehto niille viikoille, jolloin vanhempien lomat eivät vielä ole alkaneet. Voi ilmoittautua tarpeen mukaan, joko yhdelle tai useammalle leiriviikolle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Päiväleiri maksaa 30€/viikko/lapsi. Sisaralennus: 25€/viikko/perheen toinen lapsi. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiriviikot laskutetaan etukäteen kesäkuun alussa.

 

Ilmoittautuminen päiväleirille avautuu 1.4.2019

Ilmoittautumiset päiväleirille tästä

 

Lisätietoa Mirka Oinonen 044-459 6511 taimailto:mirka.oinonen@karstula.fi

 

 

leiri2